Колата е 2.4-136 и при диагностика излизат тези резултати. Въпросът ми е нормално ли е да са такива?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за стойности при диагностика
Collapse
X
-
с чип ли е? виж и волтажа. едва ли може да са еднакви стойностите. може тръбите да са мръсни. много са нещата. пък и дебитомера просто си показва колко въздух влиза. виж налягането на турбината в движение в максимални обороти колко ще покаже.Last edited by gjulizar83; d.m.y г., 20:32.1.9JTD 105+
-
Утре ще направя отново диагностика за да видя налягането на турбото как е. Нямам оплаквания, те нещата тръгнаха от съвсем друга история... Отчете грешка на дебитомера и го смених с този на един колега с ланча (номерата бяха еднакви) но колата не вървеше и върнах стария с който се набира добре и върви идеално, просто исках да разбера има ли смисъл да купувам нов дебитомер.
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеКолата е 2.4-136 и при диагностика излизат тези резултати. Въпросът ми е нормално ли е да са такива?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеизолиран е колега, ако за това питаш.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител
Comment
-
Колега,
Диагностика със скрииншот с 2 стойности ....
Че и проблемите бяха открити.
До колкото знам да отчита грешка "дебитомер" той би следвало да е тоталка, а щом не може да се изчисти значи че грешката си е налична. Каква грешка е дал?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеясна е работата значи. да при загряла кола е замерването. Значи е и нормално да не мога да изчистя грешката за дебитомер която отчита еку-то, нали така?както каза колегата, постни един лог с повечко стойности. Гледай да включиш и волтажа обаче!
FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител
Comment
Comment